CERT-Transilvania in sprijinul copiilor – “Ne jucam si ajutam! “ voluntariat si implicare in comunitate

CERT-Transilvania in sprijinul copiilor – “Ne jucam si ajutam! “

CERT-Transilvania in sprijinul copiilor – “Ne jucam si ajutam! “

  –  aprilie 2015-

       voluntariat si implicare in comunitate

In data de 21 aprilie, Asociatia CERT-Transilvania a organizat evenimentul caritabil “Ne jucam si ajutam!”, in beneficiul celor 110 copii aflati in centrul de plasament de la Manastirea Dumbrava, judetul Cluj.Copiii sunt fie orfani, fie abandonati de parinti si au varste cuprinse intre 1 si 18 ani, iar obiectivul nostru a fost acela de a le oferi o zi de neuitat.

Din donatiile primite de la oamenii cu suflet mare, am pregatit pachete cu alimente, dulciuri, rechizite, hainute, incaltaminte, produse de igiena si jucarii, iar dupa-amiaza, copilasii au fost invitati sa participe la un spectacol pregatit special pentru ei, cu jocuri, dans, magie, teatru si buna dispozitie.

Dansatorii din cadrul Mario Dance Atelier si trupa Fantasmagia s-au alaturat, fara sa ezite, demersului nostru si le-au oferit copiilor momente artistice  interactive, care au smuls ropote de aplauze si le-au umplut sufletele de bucurie . Mario Dance Atelier este singurul atelier de dans din Cluj care organizează și produce spectacole pentru toate gusturile și categoriile de vârstă, in timp ce membrii trupei Fantasmagia imbina talentul, tineretea, entuziasmul si imaginatia pentru a realiza spectacole de teatru pentru copiii mici si mari.

A fost o zi incarcata de emotie, bucurie si speranta intr-un viitor mai bun pentru toti copiii , iar  pentru reusita acestui eveniment, Asociatia CERT-Transilvania multumeste donatorilor, voluntarilor si prietenilor de la Mario Dance Atelier si Fantasmagia.

Dacă doriți să sprijiniti Centrul De Plasament de la Manastirea Dumbrava ii găsiți în comuna Unirea, Jud Alba

Manastirea Dumbrava - localizare pe hartă

Comments are closed.