CERT-Transilvania in sprijinul copiilor – “Ne jucam si ajutam! “ Inaugurare sala de mese

CERT-Transilvania in sprijinul copiilor – “Ne jucam si ajutam! “

  –  Inaugurare sala de mese – 11 septembrie 2015 –

       voluntariat si implicare in comunitate

Asociatia CERT-Transilvania continua sa ofere sprijin copiilor orfani aflati in centrul de plasament de la Manastirea Dumbrava, prin organizarea unui nou eveniment caritabil, in data de 11 septembrie.

Copilasii sunt astfel invitati sa participe la un spectacol pregatit special pentru ei, in cadrul unei actiuni marca CERT-Transilvania, care celebreaza finalizarea constructiei unei noi sali de mese, ce va permite accesul, simultan, al celor peste 110 micuti si 60 de batrani asistati social.

Ne-am asumat misiunea de a achizitiona 200 de seturi de tacamuri si vesela, necesare pentru dotarea noii cantine si am reusit, iar datorita oamenilor cu suflet mare, din 11 septembrie , niciun copil nu va mai fi nevoit sa isi astepte randul pentru a putea manca!

Pentru ca noi credem cu tarie in dreptul fiecaruia la un trai decent si pentru ca dorim sa oferim acestor pui de om sansa la un viitor mai bun, contribuind la educatia lor prin puterea exemplului, vom dansa, ne vom juca, vom rade alaturi de ei si vom plange ascultandu-le cantecele de dor de mama.

Inaugurarea salii de mese va fi sarbatorita printr-un spectacol de dansuri populare si piese de teatru oferite de grupul de copii de la Scoala din Finisel, precum si un concert sustinut de trupa David&Six Martini Band, care s-au alaturat demersului nostru fara sa ezite.Intregul eveniment va sta sub semnul muzicii, dansului, magiei si teatrului prin intermediul carora ne dorim sa putem oferi copiilor o zi incarcata de bucurie si speranta intr-un viitor mai bun

Asociatia CERT-Transilvania multumeste sponsorilor Henkel Romania SRL si Endava Romania SRL precum si numarului mare de clujeni generosi care, prin donatiile lor,  s-au alaturat campaniei noastre de strangere de fonduri, demonstrand inca o data ca Ardealul are suflet! .

Dacă doriți să sprijiniti Centrul De Plasament de la Manastirea Dumbrava ii găsiți în comuna Unirea, Jud Alba

Manastirea Dumbrava - localizare pe hartă

Comments are closed.