Campania Umanitară de Crăciun, 2017

Prieteni dragi, numărătoarea inversă a început, Crăciunul CERT-Transilvania sosește anul acesta în 9 și 10 decembrie!

Ne aflăm în pragul celei de-a IX-a ediții a Campaniei Umanitare de Crăciun și, cu această ocazie, declarăm deschisă acțiunea de strângere de fonduri.

Dacă ne cunoașteți deja acțiunile, știți bine că sărbatorile sunt pentru noi acele momente în care ne transformăm drumețiile pe munte în ocazii speciale menite a face fericite cât mai multe familii necăjite.

An de an reușim să aducem zâmbete și speranță pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famiilor izolate în ținutul Ardealului. An de an reușim să aducem bucurie sinceră pe chipurile copiilor copleșiți de pachetele pline de dulciuri și rechizite.

Ne-am pregătit, așadar, mașinile 4X4, pentru ca și anul acesta să aducem speranță în sufletele ardelenilor, oferind 130 de pachete cu alimente și 90 de pachete pentru copii, necesare pregătirilor pentru sărbătoarea sfântă a Crăciunului!

Cu ajutorul vostru, al tuturor celor vor face donații în alimente sau vor dona bani, vom pregăti pachetele și vom străbate Munții Apuseni pentru a duce o rază de lumină și speranță semenilor noștri.

Acțiunea umanitară va fi precedată de Atelierul Moșului, în data de 6 decembrie, eveniment la care vă invităm să pregătim împreună cele 130 de cutii cu alimente (precum ulei, făină, conserve de carne și alimente, paste, mălai, zahăr și dulciuri) și cele 90 de cadouri cu bunătăți pentru copilași.

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației: RO36BTRL01301205109280XX deschis la Banca Transilvania.
Pentru donațiile în alimente, jucării și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației CERT-Transilvania, Flaviu Garbo, Tel.: 0722.248.118, e-mail: office@cert-transilvania.ro

 

Alătură-te și TU demersului nostru și vom demonstra încă o dată că Ardealul are suflet!