Campania Umanitară de Paști, 2018

Dragi prieteni,

 

Ne desparte mai puțin de o lună de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.

 

Asociația CERT Transilvania organizează în perioada 24 – 25 martie cea de-a IX-a ediție a Campaniei Umanitare de Paști, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor izolate din ținutul Ardealului.

 

Noi ne-am pregătit mașinile 4X4 pentru ca și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, cărora le vom oferi 130 de pachete cu alimente necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor de Paști și 100 de pachete de Iepuraș pentru copii.

 

Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani, fie prin prezența efectivă la eveniment. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare și vom străbate cătunele izolate ale Munților Apuseni, pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi și familiilor necăjite.

 

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației – RO36BTRL01301205109280XX, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea “Umanitara de Paști”.

 

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației CERT Transilvania, Flaviu Garbo, tel.: 0722.248.118 sau e-mail: office@cert-transilvania.ro.

 

Ca de obicei, vă invităm să vă implicați și în pregătirea pachetelor, care va avea loc în cadrul tradiționalului Atelier al Iepurașului, care va avea loc în 22 martie, în Iulius Mall, la intrarea principală, de la ora 18.00. Pe tot parcursul zilei, reprezentanții CERT Transilvania îi așteaptă pe cei care doresc să se implice prin donații constând în produse alimentare de bază.