Campania Umanitară de Paști, 2019

 

 

Campania Umanitara de Pasti – 13-14 aprilie 2019

Asociatia CERT-Transilvania sarbatoreste cei 10 ani de implicare in comunitate, 10 ani de suflet pentru Ardeal, printr-o editie aniversara a Campaniei Umanitare de Pasti!

Ne dorim sa aducem mai multa alinare batranilor aflati in suferinta si singuratate, mai mult sprijin familiilor izolate si mai multa bucurie pe chipurile copiilor din zonele greu accesibile ale Muntilor Apuseni.

Va invitam sa participati alaturi de noi, fie prin donatii in alimente de baza, dulciuri, rechizite, jucarii pentru copii, sau donatii in bani, fie prin prezenta efectiva la eveniment. Cu ajutorul vostru vom pregati pachete cu toate cele necesare și vom strabate catunele izolate ale Muntilor Apuseni, pentru a duce o
raza de speranta batranilor singuri și bolnavi și familiilor necajite.

Plecarea Iepurasilor 4×4 va avea loc sambata, 13 Aprilie, la ora 8 dimineata, din parcarea VIVO Cluj Napoca (zona spalatoriei de masini).

Donatiile in bani pot fi facute in contul Asociatiei – RO36BTRL01301205109280XX, deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea “Umanitara de Pasti”.
Pentru donatiile in alimente de baza, jucarii si rechizite pentru copii, puteti lua legatura cu reprezentantii Asociatiei CERT Transilvania, la tel.: 0756.097.890 sau e-mail: office@cert-transilvania.ro.