[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Campania de impadurire de toamna, noiembrie 2019

Noi, voluntarii CERT Transilvania cu sprijinul partenerului nostru Nobila Casa, raspundem din nou “Prezent!” la strigatul de ajutor al naturii.
Pe 9 noiembrie plantam fapte bune si va invitam sa ne fiti alaturi in cea de-a IX-a campanie de impadurire “CERT Prinde radacini”, organizata in comuna Frata, judetul Cluj si sustinuta de Nobila Casa prin proiectul “1 produs cumparat 1 copac plantat” derulat in reteaua de magazine proprii.
Mii de puieti de arbori de foioase au nevoie de sprijinul vostru, al iubitorilor de aer curat, muschi verde si fosnet de padure, pentru a prinde radacini pe o suprafata de 1.5 ha.
Va asteptam sa sadim impreuna viitorul verde al copiilor nostri!

Evenimentul este sustinut de Nobila Casa – partener principal, Amprenta Advertising – partener media si Regia Nationala a Padurilor – Romsilva – partener tehnic.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Iti multumim pentru intentia de a participa alaturi de noi la campania de impadurire. In acest moment toate locurile sunt ocupate. Te rugam sa ne fii alaturi la urmatoarele actiuni. Urmareste-ne in continuare!

Echipa Cert-Transilvania[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Programul zilei :
– Ora 8:45 – intalnirea pe platoul Salii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Va rugam, pe masura ce ajungeti , sa va cautati locul in autocare pe baza listelor nominale de la fata locului
– Ora 9 – deplasarea spre localitatea Frata , aproximativ 45 km.
– Ora 10 – instructajul privind protectia muncii si demonstratie de plantare corecta
– Ora 10:30 – impartirea pe echipe si demararea actiunii de impadurire
– Ora 13 / 14 – incheierea actiunii si servirea mesei ( gulas la ceaun )
– Ora 14:30 / 15 – revenirea la Cluj, pe platoul Salii Sporturilor.

Vom asigura tuturor participantilor, impreuna cu partenerul nostru Nobila Casa, masa de pranz, apa de baut si manusi de protectie. Sunteti rugati sa aduceti cu voi echipament adecvat (cizme, haine potrivite, etc.) si chef de munca.
Nu uitati, pentru o mai buna organizare ,va rugam sa cititi regulamentul campaniei si va anuntati participarea prin intermediul formularului de inscriere dedicat evenimentului.

Pentru informatii si detalii suplimentare va rugam sa contactati reprezentantii asociatiei:
Dan Jecan, Tel: 0722.749.794
Flaviu Garbo, Tel: 0722.248.118
e-mail: office@cert-transilvania.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]