[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dragi prieteni,
Asociatia CERT-Transilvania in parteneriat cu Auchan Romania suna adunarea pentru cea de-a doua actiune de impadurire din acest an!
De cinci ani ,alaturi de voi, CERT-Transilvania respecta promisiunea facuta in fata naturii si acum a sosit momentul sa pornim din nou la lupta : vom sadi viata pentru a reda padurilor Transilvaniei frumusetea, bogatia si vitalitatea.
Asociatia CERT-Transilvania organizeaza o noua campanie de impadurire pe data de 18 noiembrie 2017, in apropierea localitatii Frata, aflata la aproximativ 45 km de Cluj-Napoca, in parteneriat cu Auchan Romania in cadrul proiectului Mobilizatron 2017.
De la an la an, numarul voluntarilor care si-au suflecat manecile si si-au ascutit cazmalele alaturi de echipa CERT-Transilvania a crescut in mod impresionant, fapt ce ne-a determinat sa ne asumam obiectivul de a planta 15.000 de puieti de arbusti, pe o suprafata de 3 ha.
Pentru a duce la bun sfarsit acest demers, avem nevoie de sprijinul vostru, al tuturor celor care isi asuma, alaturi de noi, responsabilitatea de a lasa mostenire copiilor si nepotilor nostri un mediu sanatos, curat si pur. Succesul acestui proiect depinde , in egala masura , de noi toti si ce moment poate fi mai bun pentru a raspunde semnalului de alarma tras de natura: Transilvania trebuie reimpadurita!
Tu unde vei fi pe 18 noiembrie?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dhvc_form id=”3620″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Programul zilei :
– Ora 8:45 – intalnirea pe platoul Salii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Va rugam, pe masura ce ajungeti , sa va cautati locul in autocare pe baza listelor nominale de la fata locului
– Ora 9 – deplasarea spre localitatea Frata , aproximativ 45 km.
– Ora 10 – instructajul privind protectia muncii si demonstratie de plantare corecta
– Ora 10:30 – impartirea pe echipe si demararea actiunii de impadurire
– Ora 13 / 14 – incheierea actiunii si servirea mesei ( gulas la ceaun )
– Ora 14:30 / 15 – revenirea la Cluj, pe platoul Salii Sporturilor.

Vom asigura tuturor participantilor, impreuna cu partenerul nostru Auchan Romania, masa de pranz, apa de baut si manusi de protectie. Sunteti rugati sa aduceti cu voi echipament adecvat (cizme, haine potrivite, etc.) si chef de munca.
Nu uitati, pentru o mai buna organizare ,va rugam sa cititi regulamentul campaniei si va anuntati participarea prin intermediul formularului de inscriere dedicat evenimentului.

Pentru informatii si detalii suplimentare va rugam sa contactati reprezentantii asociatiei:
Dan Jecan, Tel: 0722.749.794
Flaviu Garbo, Tel: 0722.248.118
e-mail: office@cert-transilvania.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]