Copilaria este despre bucuria jocului si imbratisarea mamei, despre nazbatii si rasul cu gura pana la urechi.Pentru copiii orfani insa, ea poate sa insemne o lupta continua cu griji si lipsuri, cu lacrimi si singuratate.
Noi, cei de la CERT-Transilvania, credem ca bunatatea si solidaritatea pot schimba destine si de aceea va propunem sa atingem sufletele a 90 de copii orfani cu un zambet, o incurajare si speranta unui viitor mai bun.
Pe 19 iunie vom transforma festivitatea sfarsitului de an scolar intr-o zi de copilarie autentica, pentru cei 90 de pui de om ingrijiti in Centrul de Servicii Sociale de la Manastirea Dumbrava si Centrul de plasament Jibou. Programul zilei va include jocuri si activitati in aer liber, masa de pranz si proiectia unui film pentru copii, iar la final toti piticii vor primi in dar jucarii si dulciuri.
Valoarea estimata a costurilor pentru acest eveniment este de aproximativ 50 lei pentru fiecare copil. Poti sustine participarea unuia sau a mai multor copii printr-o donatie in contul Asociatiei CERT-Transilvania: RO36BTRL01301205109280XX, cu mentiunea “Zambete pentru pitici”.
Implica-te si tu, daruieste un zambet!

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantii asociatiei:
Andreea Apetrei
0745.607.908
Cristian Farcas
0756.097.890

E-mail: office@cert-transilvania.ro